Share
Voorvertoning
Als Werkplein Twente brengen wij werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Deze nieuwsbrief van Werkplein Twente en gemeente Enschede krijgt u ongeveer elke zes weken. Hierin leest u alles over de bijstand en over stap voor stap (weer) aan het werk gaan. Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw begeleider.

 
Toeslag voor mensen met weinig geld

De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag voor mensen die langer dan 5 jaar van weinig geld moeten rondkomen. Met dit geldbedrag kunt u spullen kopen of vervangen die u soms moeilijk kan betalen. Zoals een wasmachine, een stofzuiger of meubels.

Werken in Duitsland. Warum nicht?

Een van de grote voordelen van Enschede: Duitsland is om de hoek. En in het grensgebied zijn duizenden vacatures. Kom naar ‘Duitsland werkt’ tijdens Die Tolle Woche en ontdek uw mogelijkheden! Ook als uw Duits nicht so gut ist.

 
Snelle opleiding voor betaalde baan

Een snelle opleiding en daarna betaald aan de slag. Werkplein Twente biedt u keuze uit drie opleidingen, mét proefplaatsing en halfjaarcontract. In dit verhaal leest u wat de mogelijkheden zijn. Wouter Engbers volgde het traject en vertelt over zijn ervaring.

Een steuntje in de rug nodig?

Het wijkteam helpt u verder! Iedereen komt in zijn leven situaties tegen waarin hij wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Hebt u moeite om rond te komen? Kunt u wel wat hulp bij de opvoeding gebruiken? Wilt u graag meer sociale contacten of wilt u vrijwilligerswerk doen?
 
Agenda

Regelmatig organiseren Werkplein Twente en gemeente Enschede evenementen speciaal voor u. Zodat u kennis kunt maken met vrijwilligersorganisaties of Twentse bedrijven. Of bijvoorbeeld om uw talenten te laten groeien door een workshop. Kijk of er wat voor u bij zit en meld u snel aan.

Dit is een nieuwsbrief van Werkplein Twente en gemeente Enschede. Hier leest u alles over de bijstand en over stap voor stap (weer) aan het werk gaan. Meer weten? Kijk op www.werkpleintwente.nl of www.enschede.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw begeleider. Heeft u geen contactpersoon? Stuur ons dan een mail of bel met 053 - 481 78 00.


Email Marketing door ActiveCampaign