Share
Voorvertoning
Deze zomer hebben we veel vacatures bij Werkplein Twente. Bedrijven zitten te springen om nieuwe mensen. We helpen u graag om een baan te vinden die bij u past. Tijdelijk, parttime of fulltime. Bekijk de vacatures op Werk.nl of maak een afspraak met uw contactpersoon. In deze nieuwsbrief: zeven mooie voordelen als u nu solliciteert.

 
Bekijk het filmpje over werken bij Asito

Asito heeft meer dan 10.000 medewerkers in dienst, in het hele land. Met ruim 100 nationaliteiten is het een heel divers bedrijf. Wilt u ook aan de slag voor een professionele organisatie? Dan biedt Asito deze zomer allerlei kansen. Tijdelijk werk dat kan uitgroeien tot een leuke baan, die na de zomer doorgaat!

De 7 voordelen van solliciteren in vakantietijd

Werkgevers zitten te springen om extra krachten. Schoonmaakwerk, ICT, de bouw, techniek, magazijnwerk; we hebben volop vacatures. En solliciteren via Werkplein Twente biedt u zeven grote voordelen. Vind het (parttime) werk dat bij u past!


Tijdelijk schoonmaakwerk en/of kans op een vaste baan 

Schoonmaakbedrijven hebben deze zomer veel tijdelijke krachten nodig. Dat werk ging vroeger vaak naar studenten, maar werkgevers kiezen nu liever voor mensen met een bijstandsuitkering. Malika Oussalah, adviseur werk van Werkplein Twente: ‘Ik bemiddel voor vijf schoonmaakbedrijven. Zij zoeken mensen die goed bevallen en ook na de vakantie inzetbaar zijn.’
Het verhaal van Marthe Everink

Marthe Everink is een jonge moeder met een bijstandsuitkering. Zoals zoveel mensen kon zij door een gebeurtenis in haar leven tijdelijk niet werken. Nu is ze weer voor een paar uur in dienst en ze vindt het heerlijk!
Voor schoonmaakwerk gaat u naar Malika Oussalah

Wilt u aan de slag in de schoonmaakbranche? Neem dan contact op met adviseur werk Malika Oussalah. Zij bemiddelt voor vijf schoonmaakbedrijven en er zijn veel vacatures!
Agenda

Regelmatig organiseren Werkplein Twente en gemeente Enschede evenementen speciaal voor u. Zodat u kennis kunt maken met vrijwilligersorganisaties of Twentse bedrijven. Of bijvoorbeeld om uw talenten te laten groeien door een workshop. Kijk of er wat voor u bij zit en meld u snel aan.

Dit is een nieuwsbrief van Werkplein Twente en gemeente Enschede. Hier leest u alles over de bijstand en over stap voor stap (weer) aan het werk gaan. Meer weten? Kijk op www.werkpleintwente.nl of www.enschede.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw begeleider. Heeft u geen contactpersoon? Stuur ons dan een mail of bel met 053 - 481 78 00.


Email Marketing door ActiveCampaign